Jsme v semifinále

Zase.
Potřetí v řadě.
Chceme postup?
Po rozporuplné základní části jsme postoupili do play-off. Tým od začátku neměl jasně danou základní sestavu, a proto to taky tak často vypadalo. Vlastně jsme jen snad dva zápasy odehráli tak, jak jsme je začali. A těch, kterých jsme začali, stejně taky nebylo moc. Nevím přesně čím to je. V 1. lize se už na to „zahrajeme si všichni“ nehraje, takže to bylo asi prostě nejasnými výkony konkurenčních hráčů na daném postu.

Na to se historie ale neptá. V prosinci jsme se od vedení klubu dozvěděli, že posilovat tým o další hráče se nebude. Mají asi jiný úmysl, ale na to se nás hráčů nikdo neptá a já to beru a akceptuju. Mě jako hráče, a nás jako tým, čeká boj o postup.
Čtvrtfinále jsme vyhráli vcelku jasně 3:0 na zápasy. Celek Staráku si dokonce poslední zápas opravdu užil – s kariérou se loučil Libor Kamler – , aby nenechali nikoho na pochybách, že opravdu nechtějí dopustit, aby se hrál čtvrtý zápas. 😊
A tak jsme v semi. Čekají nás MFF Praha. Tým, o kterém nevím, co si myslet. Má spoustu šikovných hráčů, dlouho byl dokonce první v tabulce, nás jednou porazil, jednou víceméně naprosto selhal. Takže osobně nevím, co čekat. Alespoň to snad bude dobrý sport a já se těším.
Snad se mi podaří zápasy opět streamovat na YouTube, report bude možná i ode mě a na webu BlackVolley Beskydy bude určitě.
Tak zatím čusbus
Jumbo

foto > Tomáš Ptáčník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: